Saturday, July 16, 2011

Aku Dia Dan Kimia


Tadi baru balik dari tuisyen kimia.Sebut ja kimia terus mucik teringat kat sorang nh. sebnarnya dlu Mucik pernah nak tukar aliran akaun sbb tak tahan blajar kimia;susah sgt.Tp skrg kimia subjek feveret mucik n subjek yg Mucik nak jadikan karier Mucik. Mucik nak jadi ahli Farmasis.. hu3.. sbb ahli farmasis nh berniaga.. ikut sunnah tuh.. n Mucik dapat gunakan subjek kimia ^^... sbnarnya Mucik kena bnyk berterima kasih kat Dia*... Dia slalu bg smgat supaya Mucik tros kekal dkat aliran sains.. Mucik rasa mmg dya pown akan tentang Mucik habis habisan kalau Mucik gtaw yg mucik nk tukar aliran... Mmg Mucik terhutang budi sgt2 dgn dya.. Sbb kalau Mucik tukar aliran dlu mesti mucik akan hilang salah satu best subject Mucik.. Periksa baru nh subject Mucik yg second highest Kimia la... Math mode highest sbb mmg Mucik minat Math dari 2 tahun lpas lag... sbb Dia* jugak... rupa2nya Dia* pown minat Kimia jugak tpi dya x mnat add m3.. tp Mucik minat la jgak add m3.. he3..

2 comments:

!23Z477 said...
This comment has been removed by the author.
Musyrif bio_chemist said...

It's like we are connected :D

Post a Comment

Hokage Dakwah © 2008 Template by:
SkinCorner